Навигация+

Як приготувати каву

Опубликовано Декабрь 15, 2017 – 06:22

Виберіть правильний помел

Для фільтрів з плоским дном використовуйте кави середнього помолу, який за розміром частинок нагадує морську сіль. Для конусоподібних фільтрів використовується дрібніший помел, який за розміром частинок нагадує цукровий пісок.

Відміряйте потрібну порцію

Відміряйте дві чайні ложки свежемолотого кави на кожні 170 мл води.

Заваріть каву і насолоджуйтеся їм

Купить кофе оптом в зернах мировых брендов по привлекательной цене и при этом сэкономить деньги и получить самые качественные кофейные марки

РАДА: Заварений кави краще пити свіжим, тому зваріть стільки кави, скільки вам знадобиться на один раз. Підігрівання кави може зіпсувати його смак.

змочіть фільтр

Злегка сполосніть паперовий фільтр гарячою водою і вилийте цю воду. Це додасть вашому кави максимально насичений смак.

Виберіть правильний помел

Для фільтр-кави використовуйте кави помелу для паперових фільтрів. Це досить дрібний помел. За розміром частинок він нагадує цукровий пісок.

Відміряйте потрібну порцію

Фільтр-кава з льодом заварюється в подвійній концентрації і розбавляється льодом, тому візьміть чотири чайні ложки кави на 170 мл гарячої води.

Налийте воду і почекайте

Налийте тільки що скипіла воду в фільтр до половини, щоб кава була покрита водою. Зачекайте 10 секунд, щоб смак кави встиг розкритися. Це дозволить кави рівномірно просочитися водою, і його смак почне розкриватися.

долийте воду

Повільно долийте воду невеликими круговими рухами, щоб весь кави рівномірно просочився водою.

додайте лід

Налийте свіжозаварений кави в чашку зі свіжим льодом, щоб кава охолов. Подавати його слід відразу.

РАДА: Для фільтр-кава з льодом часто використовуються сорти кави з Африки через їх соковитого смаку і пікантних цитрусових ноток

Відміряйте і закип'ятіть воду

Візьміть необхідну кількість води плюс ще трохи для ополіскування фільтра і доведіть її до кипіння.

змочіть фільтр

Злегка сполосніть паперовий фільтр гарячою водою і вилийте цю воду. Це додасть вашому кави максимально насичений смак.

Відміряйте потрібну кількість і сміливі кави

Потім візьміть необхідну кількість кави. Для фільтр-кави використовуйте кави помелу для паперових фільтрів. Це досить дрібний помел. За розміром частинок він нагадує цукровий пісок. Відміряйте дві чайні ложки кави на 170 мл води.

Налийте воду і почекайте

Налийте тільки що скипіла воду в фільтр до половини, щоб кава була покрита водою. Зачекайте 10 секунд, щоб смак кави встиг розкритися. Це дозволить кави рівномірно просочитися водою, і його смак почне розкриватися.

Долийте воду і насолоджуйтеся кави

Повільно долийте воду невеликими круговими рухами, щоб весь кави рівномірно просочився водою. Пийте каву відразу.

РАДА: Щоб смак фільтр-кава була більш насиченим, використовуйте таймер. На приготування однієї чашки йде близько трьох хвилин.






Похожие публикации